VIDEO Rapper Brother Ali zverejnil skladbu Pen To Paper

NETKY.SK • 28 Február 2017, 13:20 • 2 min
VIDEO Rapper Brother Ali zverejnil skladbu Pen To Paper

BRATISLAVA - Americký rapper Brother Ali predstavil v pondelok skladbu s názvom Pen To Paper.

slovakia

left justify in out

Novinka je interpretovým prvým sólovým počinom po takmer štyroch rokoch, odkedy v septembri 2013 uviedol na trh EP nahrávku Left In The Deck. Rodák z Wisconsinu zároveň ponúkol ku skladbe aj videoklip. V jeho závere graficky ohlásil oznam, ktorý plánuje priblížiť už dnes. O réžiu takmer dvaapolminútovej novinky sa postarala Maria Juranic. Priaznivci 39-ročného rappera si ju môžu pozrieť prostredníctvom služby YouTube. 

Brother Ali, vlastným menom Jason Douglas Newman, sa narodil v Madisone vo Wisconsine, ale od roku 1992 žije v Minneapolise. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 1998, pričom debutoval o dva roky neskôr albumom Rites Of Passage.

 

Po ňom nasledovali nahrávky Shadows On The Sun (2003), The Undisputed Truth (2007), Us (2009) a Mourning In America And Dreaming In Color (2012). Okrem toho má na konte EP nahrávky Champion (2004), The Truth Is Here (2009), The Bite Marked Heart (2011) a spomínanú Left In The Deck. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies