VIDEO Rapper 2 Chainz zverejnil mixtape Daniel Son; Necklace Don

NETKY.SK • 5 August 2016, 16:07 • 2 min
VIDEO Rapper 2 Chainz zverejnil mixtape Daniel Son; Necklace Don

BRATISLAVA - Americký rapper 2 Chainz dnes vydal nový mixtape Daniel Son; Necklace Don.

slovakia

left justify in out

Novinka obsahuje desať skladieb, pričom v jednej z nich s názvom Big Amount sa predstavil kanadský rapper Drake. Ďalším interpretom hosťujúcim na nahrávke je YFN Lucci, ktorý s rodákom z mesta College Park v Georgii nahral skladbu You In Luv With Her. O produkciu sa zas postarali TM88 či DJ Spinz. Priaznivci 38-ročného rappera si môžu vypočuť jeho najnovší počin prostredníctvom služby SoundCloud.


2 Chainz, vlastným menom Tauheed Epps, je členom dua Playaz Circle, s ktorým v roku 2007 debutoval singlom Duffle Bag Boy. Na konte majú zatiaľ albumy Supply & Demand (2007) a Flight 360: The Takeoff (2009). V auguste 2012 vydal prvú sólovú nahrávku Based On a T.R.U. Story, ktorú nominovali na Grammy v kategórii Najlepší rapový album.

 

Nasledovali štúdiovky B.O.A.T.S. II: Me Time (2012) a tohtoročná ColleGrove, na ktorej spolupracoval s Lil Wayneom. Medzi rapperove najznámejšie skladby patria No Lie, Birthday Song, I'm Different, Feds Watching či Used 2.


Tracklist mixtapeu 2 Chainz - Daniel Son; Necklace Don:


01 Intro
02 Get Out The Bed
03 Ghetto
04 Ounces Back
05 Chirp
06 Kilo
07 Big Amount (f. Drake)
08 You In Luv With Her (f. YFN Lucci)
09 Blessing
10 1 Yeezy Boot







twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies