VIDEO Rapper 2 Chainz vydá nový album 16. júna

NETKY.SK • 24 Máj 2017, 12:45 • 2 min
VIDEO Rapper 2 Chainz vydá nový album 16. júna

BRATISLAVA - Americký rapper 2 Chainz oznámil, že jeho pripravovaná tretia sólovka s názvom Pretty Girls Like Trap Music vyjde nakoniec 16. júna.

slovakia

left justify in out

Pôvodný termín bol pritom 7. apríla. Tridsaťdeväťročný interpret oznámil nový termín vydania prostredníctvom traileru albumu, v ktorom sa okrem neho objavili napríklad aj Drake či Pharrell Williams. Približne trojminútové video obsahuje zábery zo štúdia či koncertov.

 

Tracklist albumu zatiaľ nie je známy, novinka by však mala obsahovať už skôr zverejnené skladby Good Drank (feat. Quavo & Gucci Mane), Smartphone a It’s A Vibe (feat. Ty Dolla Sign, Trey Songz & Jhené Aiko).

2 Chainz, vlastným menom Tauheed Epps, je členom dua Playaz Circle, s ktorým v roku 2007 debutoval singlom Duffle Bag Boy. Na konte majú zatiaľ albumy Supply & Demand (2007) a Flight 360: The Takeoff (2009). V roku 2012 vydal prvú sólovku Based On A T.R.U. Story, ktorú nominovali na Grammy v kategórii Najlepší rapový album.

 

Nasledovali štúdiovky B.O.A.T.S. II: Me Time (2012) a ColleGrove (2016), ktorú nahral s Lil Wayneom. Na konte má aj trinásť mixtapeov. Medzi jeho najznámejšie skladby patria No Lie, Birthday Song, I'm Different, Feds Watching či Watch Out.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies