VIDEO: Raper Osem a spevák Yael zverejnili novú skladbu a videoklip

NETKY.SK • 19 Október 2021, 15:14 • 2 min
VIDEO: Raper Osem a spevák Yael zverejnili novú skladbu a videoklip

BRATISLAVA - Slovenská hudobná scéna predstavuje nové talenty. Tentoraz sa dvaja mladí interpreti spojili v skladbe Už sa tam nevrátim a ukázali, že majú čo povedať.

slovakia

left justify in out

Raper Osem nielen klipmi, ale aj samotnými textami hovorí o tom, že mať pri sebe tých správnych ľudí je veľmi dôležité. Aj keď sa treba spoliehať najmä na seba, tí praví ťa podržia v rozhodujúcich chvíľach. Mladý talent sa posúva vpred každou novou skladbou, a to vďaka prepracovanejšej lyrike a vyzretejšej dikcii.

 

 

Spevák, herec a model Yael len minulý týždeň predviedol svoj raperský debut v najosobnejšom songu Zvesť, a teraz prichádza s novou spoluprácou. Mám veľmi rád rap, mám k tomu veľmi blízko. Dokonca som viac rapoval predtým, ako som začal spievať. Tvorba, ktorú aktuálne robím, je o pocitoch, preto je to viac o speve ako rape, ale nebránim sa ani iným žánrom. V tejto skladbe hovoríme obaja svoje pohľady na dané veci, ktoré zažívame na našej hudobnej ceste. Ja napríklad spomínam v texte, že z lásky sa stáva biznis. Znamená to, že ma moja láska k hudbe priviedla aj k tomu, že som ocenený nielen umelecky, ale aj finančne, začo som veľmi vďačný, aj keď si na tom nezakladám. Obaja máme však rovnaký názor na ľudí, ktorí opovrhnuto reagujú na vyčnievanie či odlišnosť a podľa toho určujú hodnotu daného človeka, to by v dnešnej dobe nemalo byť. Mali by sme sa navzájom rešpektovať," vysvetlil Yael.

 

Prečítajte si tiež: Majk Spirit predstavuje budúcnosť v umení a technológiách!

 

 

Tento najsledovanejší mladý spevácky talent prijal pozvanie na spoluprácu od rapera Osem a pod režisérskou taktovkou Illuminate Production - Richarda Wagnera vytvorili textovú a vizuálnu smršť s príznačným názvom. Vizuál nakrútili dokonca na špeciálnom priestore obnoveného ihriska v Petržalke, ktorý je súčastou projektu na revitalizáciu a zatraktívnenie športovísk, aby tak deťom prinavrátili chuť vybehnúť von a nielen sedieť doma. Vyložme si na stôl karty. To je jedno z najdôležitých slovných spojení, ktoré mám v skladbe a vo svojom živote. Naučil som sa, že hry, ktoré niektorí ľudia hrajú, sú zbytočné, lebo časom sa ukáže, kto, čo a ako myslel a pomysliteľne sa tie kartyvytiahnu aj samé. Už sa tam nevrátim, nevrátim myslím najmä to, že tú minulosť a tie pokrivené vzťahy točiace sa okolo ľudí, z ktorých niektorí vidia len prospech, nechcem už zažívať. Nikto by nemal,” povedal raper Osem. O produkciu skladby sa postaral jeho kamarát Die for.

 

K téme: VIDEO: Výnimočné spojenie - Laci Strike vystúpi na koncerte Grandmastera Flasha!

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona