VIDEO Queer Jane zverejnili videoklip k piesni Heath Ledger Smile

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 14:13 • 2 min
VIDEO Queer Jane zverejnili videoklip k piesni Heath Ledger Smile

BRATISLAVA - Slovenská indiepopová kapela Queer Jane zverejnila videoklip k piesni Heath Ledger Smile. Klip odohrávajúci sa na stužkovej slávnosti režírovala Martina Buchelová, o strih sa postaral Tomáš Holocsy, o kameru zas Michal Furda.

slovakia

left justify in out

Názov skladby inšpiroval zosnulý austrálsky herec Heath Ledger. "Jeho úsmev môže predstavovať niečo krásne, ale aj morbídne. Túto frázu som náhodou začul pri bežnom anglickom rozhovore a práve jej mnohoznačnosť ma priviedla k napísaniu tejto pesničky," prezradil líder skupiny Vlado Nosáľ.


Queer Jane spolu začali hrávať v roku 2012. V skupine pôsobia tiež bubeník Adam Jánoš a basgitarista Lukáš Valter. Trojicu muzikantov inšpiruje najmä tvorba zo 60. rokov minulého storočia.

 

Vlani vydali debutový album Flowerville, z ktorého pochádza aj skladba Heath Ledger Smile. Skupina potvrdila účasť na maďarskom festivale Sziget, ktorý sa bude konať od 10. do 17. augusta v Budapešti.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies