VIDEO Pyšný Brazílčan dostal tvrdé KO už po niekoľkých sekundách! Ruský zápasník mu poriadne naložil

NETKY.SK • 4 Apríl 2018, 10:04 • 2 min
VIDEO Pyšný Brazílčan dostal tvrdé KO už po niekoľkých sekundách! Ruský zápasník mu poriadne naložil

BRATISLAVA - Rusimar Palhares dostal obrovské KO! Zápasník brazílskeho jiu jitsu Rusimar "Toquinho" Palhares je známy najmä svojimi účinnými pákami na nohy. S týmto by ani nebol problém, lenže už viackrát sa stalo, že ani po odklepaní súpera páku nepustil a ťahal ju ďalej s čím spôsobil nejedno zranenie. Aj kvôli tomuto sa stal dosť neobľúbeným zápasníkom, hoci on stále tvrdil, že páky ťahal ďalej iba v zápale boja bez úmyslu hoci komu ublížiť.

slovakia

left justify in out

Palhares má na svojom konte 19 výhier a 9 prehier. Z 19 výhier ukončil zápas predčasne až 16-krát! Podobná štatistika sprevádza aj jeho prehry z 9 zápasov ho ukončili predčasne 6-krát. Naposledy to bolo minulý víkend na Fight Night Global 85. Zápasil tam proti ešte neporazenému Aliaskhabovi Khizrievovi, ktorý ma na svojom konte už 10 výhier v rade. Zápas mal dosť veľkú váhu nakoľko i išlo o dočasný opasok. Lenže Palhares vôbec nezačal dobre, celé sa to začalo už pri vážení kde nedokázal navážiť, takže aj keby vyhral opasok by nedostal.

 

Khizriev ho knokautoval za necelú minútu! Palheres po presnom kope na hlavu klesol na zem, kde naňho Rus celý čas tvrdo útočil. Z tohto útoku sa mu ešte ale podarilo uniknúť a v zápetí Khizrievovi zaútočil na nohu keď mu to nevychádzalo pokúsil sa ešte o strh. Rus bol ale očividne veľmi dobre pripravený a po obrane ihneď útočil čo už Palhares nedokázal ubrániť a takto dostal KO. Zápas trval 58 sekúnd.

 

Brazílsky zápasník má 38 rokov, od roku 2016 mal 5 zápasov z ktorých dokázal vyhrať iba raz. Trikrát ho knokautovali a raz remizoval. Palhares je veteránom UFC kde od zápasil 12 zápasov z ktorých vyhral 8. Nepatrí už k najmladším ale jeho fanúšikovia by ho ešte určite radi videli v oktagone. Tak dúfajme, že ho táto nepriaznivá séria nezlomí a že bude ešte pokračovať ďalej.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies