VIDEO Putin oslavuje narodeniny, Štátna duma mu poslala 450 ruží

NETKY.SK • 7 Október 2016, 15:03 • 2 min
VIDEO Putin oslavuje narodeniny, Štátna duma mu poslala 450 ruží

MOSKVA - Poslanci ruskej Štátnej dumy zaslali dnes 450 ruží prezidentovi Vladimirovi Putinovi pri príležitosti jeho 64. narodenín. Každý poslanec tak prezidentovi, ktorý stojí na čele Ruska už 13 rokov, zaslal jednu ružu. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Pošlime mu kyticu vďaky za jeho usilovnú prácu a sľúbme mu, že budeme pracovať spolu s ním pre dobro nášho veľkého Ruska," povedala svojim kolegom poslankyňa za vládnucu stranu Jednotné Rusko a prvá žena vo vesmíre Valentina Tereškovová.


Predseda Štátnej dumy Vjačeslav Volodin sa poslancov opýtal, či je niekto proti návrhu zaslať Putinovi kvetinový dar, ale nikto nenamietal, napísala agentúra Interfax. Strana Jednotné Rusko získala v septembrových voľbách väčšinu kresiel v dolnej komore parlamentu. Strana je úzko prepojená s Vladimirom Putinom, aj keď prezident nie je oficiálne jej členom.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies