VIDEO Prvý trailer filmu Spider-Man: Návrat domov, objaví sa v ňom aj Iron Man

NETKY.SK • 9 December 2016, 10:22 • 2 min
VIDEO Prvý trailer filmu Spider-Man: Návrat domov, objaví sa v ňom aj Iron Man

los angeles - Tvorcovia snímky Spider-Man: Návrat domov zverejnili prvý oficiálny trailer filmu. Vo viac ako dvojminútovej novinke sa objavili predstaviteľ hlavného hrdinu Tom Holland, ale aj Robert Downey Jr., Michael Keaton alebo Jacob Batalon. Snímka by sa mala dostať do slovenských kín 6. júla 2017.

slovakia

left justify in out

O réžiu filmu sa postaral Jon Watts, ktorý sa podieľal aj na scenári. Na ňom pracovali aj Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Christopher Ford, Chris McKenna a Erik Sommers. Spomínaný 20-ročný Holland stvárnil Spider-Mana už aj vo filme Captain America: Občianska vojna (2016). V snímke Spider-Man: Návrat domov sa okrem menovaných predstavia aj Marisa Tomei, Donald Glover, Jon Favreau, Martin Starr, Logan Marshall-Green, Zendaya, Laura Harrier, Tony Revolori, Bokeem Woodbine a ďalší.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies