VIDEO: Protestujúci v Libanone upokojovali batoľa detskou pesničkou

NETKY.SK • 24 Október 2019, 14:45 • 2 min
VIDEO: Protestujúci v Libanone upokojovali batoľa detskou pesničkou

Bejrút je od minulého štvrtka dejiskom silných protestov, keď však skupinka protestujúcich vydesila svojim skandovaním malé batoľa, vymenila radšej protivládne heslá za detskú pesničku, aby malého chlapca upokojila.

slovakia

left justify in out

Keď sa minulý týždeň dostala Eliane Jabbourová so svojím vozidlom medzi demonštrujúcich, jej malý syn Robin sa prebudil a bol vydesený z hluku okolo.

 

Eliane preto vystúpila a poprosila hučiacu skupinu, či by nemohli kvôli jej vydesenému synovi so skandovaním protivládnych hesiel prestať.

 

Dav zareagoval inak, než Eliane čakala. Ešte pred chvíľou nahnevaní muži začali spievať detskú pesničku "Baby shark" a rukami napodobňovať žraločie čeľuste.

 

 

Prekvapené batoľa všetko sledovalo, zatiaľ čo jeho matka si neobvyklý zážitok stihla natočiť na telefón.

 

 

"Aj keď na záberoch vyzerá trochu zmätene, teraz sa Robin smeje zakaždým, keď sa na video pozerá," oznámila Eliane agentúre Reuters.

 

Situácia v Libanone sa stupňuje, proti demonštrantom zasahovali vojaci

 

Zábery mužov, ktorí sa pokúšajú rozveseliť malé dieťa, sa vzápätí stali hitom internetu a vniesli pozitívne svetlo do niekoľko dní trvajúcich protestov. Ľudia v Libanone protestujú proti stavu hospodárstva, verejných služieb a korupcii. Napriek tomu, že libanonský kabinet vyhlásil v pondelok rozsiahle reformy, ľudia vyhlásili generálny štrajk a ďalej protestujú v uliciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies