VIDEO Pripravte sa na sychravé dni! Nový typ dáždnika nemusíte držať v ruke

NETKY.SK • 25 August 2017, 12:38 • 2 min
VIDEO Pripravte sa na sychravé dni! Nový typ dáždnika nemusíte držať v ruke

Na trhu je nový druh dáždnikov, ktoré vám okrem suchého oblečenia nechajú aj voľné ruky.

slovakia

left justify in out

Leto pomaly, ale isto končí a s tým prídu upršané dni. Okrem teplejšieho oblečenia budeme často musieť siahnuť aj po dáždniku. Ten sa vo všeobecnosti veľkej obľube neteší, pretože je nepraktický, neskladný a v rukách nám zavadzia. Preto sa na trh dostal nový „zlepšovák“.

 

Na internete sa objavil dáždnikový pršiplášť, ktorý by mal svojho majiteľa ochrániť pred lejakom aj bez toho, aby ho musel držať v rukách. Jednoducho sa natiahne na hlavu, ktorú zakryje kapucňa a okolo ramien vznikne ochrana v tvare klobúka. Tento „šilt“ zabezpečí, že oblečenie ostane suché aj v nepriaznivom počasí. V prednej časti je navyše priehľadné okienko, cez ktoré si uvidíme pod nohy či na mobilný telefón.

 

Verejnosť nový vynález prijala s humorom. Je možné, že dáždnik svojho nositeľa ochráni pred vodou, no pravdepodobne aj pred priateľmi, ktorých udrží v dostatočnej vzdialenosti.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona