VIDEO Priekopník rapu The Kidd Creole vraj ubodal bezdomovca na smrť

NETKY.SK • 3 August 2017, 18:03 • 2 min
VIDEO Priekopník rapu The Kidd Creole vraj ubodal bezdomovca na smrť

NEW YORK - Spoluzakladateľa kultovej hiphopovej formácie 80. rokov minulého storočia Grandmaster Flash and The Furious Five, priekopníka rapu Nathaniela Glovera (57) známeho pod umeleckým menom The Kidd Creole zadržali v New Yorku v stredu miestneho času pre podozrenie z vraždy.

slovakia

left justify in out

Pre tlačovú agentúru DPA to potvrdila tamojšia polícia s tým, že zadržanie súvisí s nálezom 55-ročného muža s bodnými zraneniami v hornej časti tela na Manhattane v noci na stredu. Obeť násilia síce previezli do nemocnice, tam však muža vyhlásili za mŕtveho. Vyšetrovanie prípadu pokračuje.

 

 

Glovera podľa portálu tmz.com obvinili z trestného činu druhostupňovej vraždy, za ktorú môže v prípade potvrdenia viny súdom skončiť za mrežami aj do konca života. Podľa podozrení mal ubodať bezdomovca, ktorý ho predtým verbálne napadol.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies