VIDEO Príbeh ako z filmu: Kráska sa vydala postihnutého muža!

NETKY.SK • 31 Október 2013, 10:55 • 2 min
VIDEO Príbeh ako z filmu: Kráska sa vydala postihnutého muža!

NEW YORK – Je to príbeh ozajstnej lásky! Ian sa s Larissou do seba zamilovali na univerzite a svoju lásku sa rozhodli spečatiť sobášom, ktorý už dlho plánovali. Znie to ideálne, ale ich vzťah nie je obyčajný.

slovakia

left justify in out

Ian Murphy mal počas ich krásneho vzťahu autonehodu. Pri nej utrpel ťažké poranenie mozgu s trvalými následkami. Ian ostal postihnutý. „Stretli sme sa v roku 2005 na univerzite. Najskôr to bolo nesmelé, ale potom sme sa do seba zamilovali. Ihneď po škole sme plánovali svadbu. Potom však zazvonil telefón a všetko sa zmenilo,“ povedala Larissa.

Ian nevedel po nehode vykonávať základné veci. Nevedel chodiť, jesť a dokonca ani rozprávať. Larissa Iana aj napriek ťažkému postihnutiu neopustila. Priznala, že teraz ho miluje ešte viac a že sa bude o neho starať.

Od nehody sa Ianov zdravotný stav zlepšil, ale aj napriek tomu je trvalo postihnutý. Larissa však povedala „áno“ a spravili si nádhernú svadbu.

Pozrite si dojemný príbeh Iana a Larissy



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies