VIDEO: Priateľka natočila svojho partnera na skrytú kameru, toto je pravý fanúšik!

NETKY.SK • 29 Marec 2019, 13:39 • 2 min
VIDEO: Priateľka natočila svojho partnera na skrytú kameru, toto je pravý fanúšik!

BRATISLAVA - Hokej je na Slovensku veľmi populárny. Čoskoro tu máme majstrovstvá sveta a pri tejto príležitosti by sme vám chceli ukázať ako vyzerá pravý hokejový fanúšik. Nevedel však, že ho počas sledovania zápasu sníma skrytá kamera, a preto niektoré jeho reakcie hovoria za všetko.

slovakia

left justify in out

Pri pozeraní športových zápasov sa už určite aj vám veľakrát stalo, že ste zvýšili hlas, alebo vyskočili zo stoličky. Pokiaľ hral ešte k tomu váš obľúbený tím, tak radosť, alebo prípadné nešťastie bolo o to viac intenzívnejšie. Podobná situácia sa odohrávala aj pri tomto fanúšikovi slovenského hokejového klubu HK Poprad. Ten hrá už semifinále playoff proti Banskej Bystrici, takže napätie v zápase bolo elektrizujúce počas každej minúty. Na tomto fanúšikovi to bolo aj dokonale vidieť.

 

 

Na niektorých úsekoch videa je vidieť, ako sa priateľka doslova zabáva. My jej dávame palec hore. V prvom rade za nápad, a v druhom za odhodlanie sa do toho vôbec pustiť. Dúfame, že jej partner to zobral celé športovo, a pri pozeraní videa sa na tom aj sám zabavil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona