VIDEO Pri streľbe vo Vegas dostala guľku do hlavy. Muž nesúhlasil s odpojením od prístrojov, žena sa zázračne uzdravila

NETKY.SK • 29 Január 2018, 18:31 • 2 min
VIDEO Pri streľbe vo Vegas dostala guľku do hlavy. Muž nesúhlasil s odpojením od prístrojov, žena sa zázračne uzdravila

Jovannu Calzadillasovú z americkej Arizony zasiahla pri októbrovej streľbe v Las Vegas guľka do hlavy. Lekári vtedy tvrdili, že jej niet pomoci, jej manžel napriek tomu trval na tom, aby ju od prístrojov, ktoré ju držali pri živote, neodpojovali. A čas ukázal, že to bolo správne rozhodnutie, žena sa totiž nečakane uzdravila, píše Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná Jovanna bola so svojím manželom Frankom na festivale Route 91 Harvest v Las Vegas, keď z priľahlého hotelu začal strieľať útočník. Jovannu trafila guľka do hlavy. Previezli ju do nemocnice, kde sa trojica lekárov zhodla na tom, že jej zranenia sú natoľko vážne, že jej niet pomoci, píše server novinky.cz. 

 

Jej muž bol postavený pred ťažké rozhodnutie, či svoju ženu nechať odpojiť od prístrojov, alebo počkať a dúfať v zázrak. Prezradil, že sa mu vtedy zdal sen, v ktorom ho Jovanna objala, pobozkala a povedala, že všetko bude v poriadku.

 

A tak sa dohodli s rodinou, že ju nechajú previezť bližšie k domovu do Pheonixu. V tom čase nebola schopná dýchať bez prístrojov.

 

Lekári jej začali postupne znižovať dávky liekov proti bolesti, čo následne viedlo k tomu, že pacientka začala reagovať. Začiatkom novembra už nepotrebovala dýchací prístroj a po ďalších dvoch týždňoch už dokázala sama piť z hrnčeka. Zanedlho už chodila von pomocou robotického exoskeletu.

 

Nečakané udzravenie sa neobišlo bez záujmu novinárov, ktorí usporiadali tlačovú konfernenciu. Calzadillasová však odmietla alkékoľvek otázky a iba prečítala krátke vyhlásenie.

 

"V októbri minulého roku sa časť môjho ja zmenila. Navzdory tomu, že už nikdy nebudem robvnaká jovanna, vrátim sa a budem silná. moje deti a moja rodina - nikdy ich neopustím," povbedala.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies