VIDEO Pri pristávaní lietadiel počas víchrice v Düsseldorfe šlo naozaj o život!

NETKY.SK • 19 Január 2018, 11:12 • 2 min
VIDEO Pri pristávaní lietadiel počas víchrice v Düsseldorfe šlo naozaj o život!

Dramatické zábery zachytil filmár na letisku v Düsseldorfe počas včerajšej víchrice. Dvadsať lietadiel bojovalo s vetrom statočne, mnoho z nich však pristátie prerušilo pár metrov nad zemou a radšej znovu vzlietlo. Pasažierom v mnohých, najmä menších lietadlách, šlo fakt o život!

slovakia

left justify in out

Hans van den Hövel sníma lietanie vo všetkých fázach. Ako sám priznáva v komentári pod videom, ktoré zverejnil, to, čo videl a nasnímal na letisku v Duseldorfe vo štvrtok, ešte nezažil. 

 

"Víchrica bola najsilnejšia za posledných jedenásť rokov a viaceré letiská v Nemecku boli zatvorené. Letisko v Düsseldorfe však bolo otvorené a vďaka tomu som mohol nasnímať 20 lietadiel, ako sa v tomto vetre pokúšajú pristáť. Viacerí z nich to vzdali a po dotknutí s dráhou znovu vzlietli, niektorým sa však podarilo pristáť. Pre mňa to bolo najsezačnejšie filmovanie, aké som zažil."

 

Vychutnajte si aj vy, v akých krkolomných pozíciách sa piloti ocitli. Len dodávame, že video nie je vhodné pre tých, ktorí sa boja lietania...

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies