VIDEO Pri hororovej dopravnej nehode sa stal zázrak: Novorodenca vymrštilo z matky, vďaka tomu prežil

NETKY.SK • 2 August 2018, 13:00 • 2 min
VIDEO Pri hororovej dopravnej nehode sa stal zázrak: Novorodenca vymrštilo z matky, vďaka tomu prežil

Brazílska matka doslova darovala život svojmu nenarodenému dieťaťu.

slovakia

left justify in out

Brazíliou otriasla správa o hrozivej udalosti. Istá žena v poslednom štádiu tehotenstva sa potrebovala prepraviť do iného mesta. Rozhodla sa pre stopovanie. Ponúkol sa jej náhodný vodič kamiónu, ktorý ju mal odviezť. Počas cesty však mali dopravnú nehodu.

 

Kamión, ktorý Jonathan Ferreire šoféroval, sa z doposiaľ neobjasnených príčin prevrátil. On utrpel ľahšie zranenia, no jeho spolujazdkyňa, žiaľ, zahynula. Ešte pred tým, ako sa zakliesnila pod ťažké dosky, ktoré auto prevážalo, náraz z nej doslova vymrštil jej nenarodené dieťa, ktoré nehodu zázračne prežilo úplne bez ujmy.

 

Ako desivú situáciu opisuje jeden zo záchranárov Elton Fernando Barbosa, po tom, čo prišiel na miesto, mal hlásenie, že by sa tu mali nachádzať dve osoby, pričom jedna z nich je zakliesnená pod troskami auta a druhú už ošetrovali lekári. V tom ale začul detský plač. O dieťati žiadne informácie nemal, no plač nasledoval. Niekoľko metrov od auta našiel v tráve novorodenca. Bolo to dievčatko.

 

Náraz pri nehode bol taký silný, že nebohej žene sa doslova roztrhlo brucho a bábätko z neho vyletelo. „Dievčatko vyzeralo úplne zdravé, bolo bez škrabancov a za týchto okolností môžeme hovoriť skutočne o zázraku,“ spomína Barbosa. Bábätko pomenovali Giovanna, teda chránená Bohom. Pokiaľ sa k nej v najbližších dňoch neprihlási jej rodina, poputuje do sirotinca.

 

Vodiča kamiónu medzi tým prepustili z nemocnice, no polícia ho obvinila zo zabitia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies