VIDEO Prezident Kiska apeluje na ľudí: Pomôžte svojej obci!

NETKY.SK • 26 August 2014, 12:30 • 2 min
VIDEO Prezident Kiska apeluje na ľudí: Pomôžte svojej obci!

BRATISLAVA – Prezident Andrej Kiska svojimi činmi dokazuje, že mu Slovensko a osud ľudí nie je ľahostajný. Rozhodol sa teda, že odkáže Slovákom, aby pomohli svojej obci.

slovakia

left justify in out

„Práve v tomto čase sa do veľkej miery už rozhoduje, ako budú spravované naše mestá a naše obce. Ja viem, komunálne voľby budú až v novembri - to vyzerá ešte ďaleko. Ale na podanie kandidatúry do miestnych a mestských zastupiteľstiev, na primátorov miest a starostov obcí už nie je veľa času,“ napísal prezident na svojom Facebooku a zároveň dodal: „Chcem vás požiadať, aby ste na to mysleli. Aby ste rozmýšľali o tom, ako je vyzerá vaša obec alebo vaše mesto. Či je spravované dobre, alebo máte výhrady - viete, čo sa dalo robiť lepšie - a viete, ako by sa to dalo robiť lepšie.“

 

Prezident dokonca nabáda občanov, aby sami išli kandidovať do komunálnych volieb. „A možno ste to práve vy sami, ktorí by ste mohli kandidovať, ktorí by ste mohli vyskúšať pomôcť zmeniž naše Slovensko,“ vyzýva Andrej Kiska.

 

 

Komunálne voľby sa uskutočnia 15. Novembra. Kandidáti musia odovzdať listiny najneskôr 55 dní pred voľbami, do 21. septembra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies