VIDEO Prekvapenie na rušnej diaľnici: 8-ročný chlapec na trojkolke

NETKY.SK • 23 September 2013, 14:51 • 2 min
VIDEO Prekvapenie na rušnej diaľnici: 8-ročný chlapec na trojkolke

RIO DE JANEIRO – Niekedy sa stane, že motoristi krútia hlavou nad tým, keď sa cyklista objaví na frekventovanej ceste. To, čo však zažili motoristi v brazílskom Rio De Janeire sa len tak často nevidí.

slovakia

left justify in out

Iba osemročný chlapec išiel v ľavom pruhu na svojej trojkolke. Na trojminútovom videu sa objavil chlapec, ktorý sa púšťa dole cestou na výpadovke, ktorá je z kopca. Lenže to mu nestačí, a keď sa dostane na koniec, vyšliape si to naspäť, aby si jazdu zopakoval.

Napriek tomu, že sa nachádza na rušnej ceste a mohol prísť o život, chlapec si jazdu užíva. V jednom momente bol taký šťastný, že od radosti dokonca dvihol jednu ruku do vzduchu.

Video vyvolalo na internete rôzne reakcie, niektorí odsudzujú rodičov dieťaťa a niektorí si zas myslia, že jeho jazda bola „cool“. Či bola „cool“ alebo nie sociálni pracovníci si na chlapcových rodičov posvietia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies