VIDEO Prekážajú vám výtlky na cestách? V Bruseli sa to rieši takto!

NETKY.SK • 9 Apríl 2018, 17:00 • 2 min
VIDEO Prekážajú vám výtlky na cestách? V Bruseli sa to rieši takto!

Výtlky trápia tak ľudí na Slovensku, ako aj v Bruseli. Tam ich však "riešia" naozaj originálne.

slovakia

left justify in out

Výtlky sú nočnou morou každého šoféra. Pribúdajú najmä po zime a keď ich zaleje voda, sú dokonalou nástrahou. S týmto problémom sa však nepasujeme len my na Slovensku, majú ho aj ostatné krajiny. Často sa stáva, že sa odsúva na vedľajšiu koľaj a vlády sa ním príliš nezaoberajú. Anton Schuurmans z Bruselu to vyriešil po svojom.

 

Anton je aktivistom a členom politickej strany CD&V. Už sa nemohol pozerať na to, koľko je v uliciach výtlkov, pričom vláda tento problém ignoruje. Rozhodol sa preto, že na nich upozorní tak, aby ich existencia skutočne nikomu neunikla. Vzal so sebou niekoľko vriec zeminy, vodu a kvety, ktoré postupne začal sadiť do dier uprostred cesty.

 

Trvalo mu to niekoľko týždňov, dnes chodí rastliny už len zalievať. A čo mu robí nesmiernu radosť je skutočnosť, že občas už nenájde svoju priesadu, ale opravenú cestu. Svoj projekt preto považuje za úspešný. „Už jen pár ďalších tisíc,“ vyjadril sa so smiechom Schuurmans.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona