VIDEO Predzápasová tlačovka: Nate Diaz a Conor McGregor si vymieňali ostré slová

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 12:55 • 2 min
VIDEO Predzápasová tlačovka: Nate Diaz a Conor McGregor si vymieňali ostré slová

LOS ANGELES - Minulý týždeň po tom ako odstúpil zo zápasu kvôli zraneniu Rafael dos Anjos, UFC zmenilo svoje plány a namiesto verejného tréningu vyhlásilo tlačovú konferenciu zaskakujúceho Nate Diaza a Conora McGregora.

slovakia

left justify in out

Ich vzájomný zápas sa uskutoční 5. marca na UFC 196. McGregor aj Diaz patria k najväčším šoumenom UFC, takže sa dalo očakávať veľký slovný súboj. V tomto smere ani jeden nesklamal. Tlačovka bola otvorená aj pre divákov. Nesklamali ani oni, sem tam celá tlačovka pripadala ako futbalový zápas. Diváci skandovali mená zápasníkov, tlieskali, pískali a do rozhovorov sa zapájali aj s výkrikmi.

 

Ani jeden zo zápasníkov sa nenechal, McGregor je väčšinou v tomto obore veľký pán a svojich súperov ničí jedného po druhom. Ale teraz to tak nebolo Nate mu tiež pekne nakladal, a vôbec sa nad Írom nerozčuľoval, mal ho skôr na háku.

 

Najpikantnejšie slovné prestrelky:

 

Keď sa ich pýtali na váhu v ktorej teda budú zápasiť 155? 160? 165? 170?

 

Ich odpovede boli:

ND: Seriem na to CM: Ja na to seriem tiež! ND: seriem na to! CM: Ja na to seriem tiež!

 

Pýtali sa McGregora čo si myslí o dos Anjosovom zranení:

CM: Videl som fotku ktorú dal na internet dos Anjos. Počul som, že ľad má zázračné účinky. Čo na to mám povedať? Videl si to? Bola to iba odrenina. Trocha ľadu, Ibuprofenu a hotovo. Keby si s takouto odreninou došiel za lekárom tak by ťa prefackal a povedal by ti "Čo tu robíš? Zmizni odtiaľto a prestaň"

 

Vyjadrenie na adresu Alda:

Treba vedieť, že po zápase Aldo hovoril ihneď o tom, že hneď ako sa bude dať chce odvetu a je mu jedno či pôjde o opasok alebo nie, proste chce zápasiť s McGregorom! Šanca mu bola daná no odmietli.

 

CM: Keď niekto zápasí so mnou tak potom potrebuje minimálne 10 až 12 mesiacov na zotavenie. Nemôžeš hneď naskočiť do tréningu a makať ďalej. Títo ľudia si myslia, že oni to môžu, no nie! Spravil tak aj Mendes. No jeho čeľusť už nebude nikdy taká ako bývala. Vrátil sa priskoro a zasa ho knokautovali. Tak som dribloval s Joseho hlavou ako by to bola basketbalová lopta. Potreboval by na zotavenie rok až rok a pol, čisto iba zo zdravotných dôvodov. Ale hneď ako skončil zápas začal rozprávať o tom, že chce so mnou zápasiť je mu jedno ako, ale chce so mnou zápas. Jeho tréner hovoril o tom, že už začali prípravu keby sa náhodou dos Anjos zranil, tak aby mohol hneď nastúpiť. Ja som im vravel, že z mojej strany to je OK ale, že to nie je najlepšie rozhodnutie. Teraz sa dos Anjos zraní a on nie je nikde!! Ja neviem, ale podľa mňa by to ešte nemal siliť. Ak máš otras mozgu tak oddychuj kým nebudeš úplne zdravý.

 

Stratégia do zápasu:

CM: Rešpektujem Nate-a, nemyslite si, že nie. Naozaj ho rešpektujem. Je veľa zápasníkov ktorých nie ale jeho áno. Je medzi nami vzájomná úcta ale čo sa deje v klietke to je čisto iba biznis. A biznis je biznis, takže ho knokautujem v prvom kole. Jeho hra sa dá ľahko prečítať , je dosť pomalý takže toto bude jeho koniec. Jeho mäkké telo a nedostatočná príprava nebude stačiť na môj zdrvujúci útok.

 

ND: Buď zabijem alebo budem zabitý. Ja sa chystám takto.

 

Táto odpoveď veľmi pobavila aj Íra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies