VIDEO Predvolebný boj pokračuje: Trump rozprával oplzlosti, Clinton bol vraj ešte horší

NETKY.SK • 8 Október 2016, 12:03 • 2 min
VIDEO Predvolebný boj pokračuje: Trump rozprával oplzlosti, Clinton bol vraj ešte horší

WASHINGTON - Americké médiá v piatok obletelo video, na ktorom republikánsky kandidát na prezidenta Donald Trump trúsi chlipné poznámky o ženských intímnych partiách, chváliac sa svojím majstrovstvom pri zvádzaní žien.

slovakia

left justify in out

Video natočené pred jedenástimi rokmi zverejnil denník Washington Post na svojej internetovej stránke. Zachytáva Trumpa v rozhovore s rozhlasovým a televíznym moderátorom Billym Bushom počas cesty špeciálnym autobusom s logom jeho televíznej šou. Vo videu ukazujúcom príjazd autobusu pred televízne štúdiá najprv vedú Trump s Bushom pikantný rozhovor vo vozidle a po vystúpení sa zvítajú s herečkou Arianne Zuckerovou.

 

 

Trump pravdepodobne nevedel, že rozhovor vnútri autobusu niekto nahrával. Video pochádza z obdobia niekoľko mesiacov po tom, čo si Trump zobral svoju tretiu manželku Melaniu.

 

V autobuse Trump rozpráva Bushovi o jednom svojom neúspešnom pokuse zviesť istú vydatú ženu, pričom nešetrí lascívnymi výrazmi.

 

Medzitým z okna zbadajú Zuckerovú a Trump začne uznanlivo híkať. "Zobral som si nejaké tik-taky pre prípad, že by som ju začal bozkávať ... Vieš, krásne ženy ma automaticky priťahujú - skrátka ich začnem bozkávať. Je to ako magnet. Skrátka idem bozkávať. Vôbec nečakám," hovorí.

 

"Ak si hviezda, tak ti to dovolia. Môžeš si dovoliť čokoľvek," pokračuje Trump a dodáva, že tým myslí aj obchytkávanie cudzích žien na chúlostivých miestach.

 

V písomnej reakcii na zverejnené video Trump v noci nadnes vyhlásil, že sú to iba o "žartíky zo šatne" a navyše spred mnohých rokov.

 

"Bill Clinton mi na golfe rozprával oveľa horšie veci. Toto sa na to vôbec nechytá," vyhlásil Trump. "Ospravedlňujem sa však, ak sa to niekoho dotklo," dodal.

 

Trumpova demokratická súperka Hillary Clintonová ho v reakcii na Twitteri nešetrila: "Toto je hrozné. Nesmieme dovoliť, aby sa takýto človek stal prezidentom."

 

Demokratický kandidát na viceprezidenta Tim Kaine bol ešte expresívnejší. "Dvíha sa mi z toho žalúdok," povedal novinárom počas kampane v Las Vegas.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies