VIDEO Predstavili prvý trailer novej sci-fi snímky Luca Bessona

NETKY.SK • 11 November 2016, 13:15 • 2 min
VIDEO Predstavili prvý trailer novej sci-fi snímky Luca Bessona

BRATISLAVA - Produkčná spoločnosť EuropaCorp zverejnila prostredníctvom služby YouTube prvý trailer sci-fi snímky Valerian and the City of a Thousand Planets francúzskeho režiséra Luca Bessona.

slovakia

left justify in out

Jedenapolminútová ukážka z adaptácie komiksu Valérian et Laureline, predstavuje dvoch špeciálnych vládnych agentov v podaní Danea DeHaana a Cary Delevingne udržiavajúcich poriadok vo vesmíre. Tí sa na rozkaz svojho veliteľa vydajú na misiu do metropolitného mesta Alfa, v ktorom 17 miliónov obyvateľov z celého vesmíru spojilo svoje sily a žijú pre spoločné dobro. To však nevyhovuje každému, a tak sa hlavní hrdinovia budú musieť porátať s istým nebezpečenstvom.

 

V traileri možno počuť skladbu Because od anglickej kapely The Beatles, pričom je to po prvý raz, čo mohli filmoví tvorcovia použiť ich pieseň v originálnej verzii na takéto účely.


Spomínaný Luc Besson sa okrem réžie novinky postaral aj o jej scenár. Herecké obsadenie dopĺňajú napríklad Clive Owen, Rihanna, Ethan Hawke, John Goodman, Herbie Hancock či Kris Wu. Snímka by sa mala dostať do amerických a viacerých európskych kín 21. júla 2017.

 





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies