VIDEO Predstavili prvú ukážku z filmu Justice League

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 14:31 • 2 min
VIDEO Predstavili prvú ukážku z filmu Justice League

BRATISLAVA - Americký režisér Zack Snyder a herci zo snímky Justice League, ktorá sa do kín dostane v novembri 2017, predstavili na festivale Comic-Con v San Diegu špeciálnu ukážku z filmu.

slovakia

left justify in out

V takmer trojminútovom videu sa predstavili superhrdinovia z dielne DC Comics ako Batman, Aquaman, Cyborg, Wonder Woman a Flash, pričom spolu s režisérom ho uviedli aj ich predstavitelia Ben Affleck, Jason Momoa, Ray Fisher, Gal Gadot a Ezra Miller. Na panelovej diskusii sa zúčastnil aj Henry Cavill, ktorý by mal v snímke štúdia Warner Bros. stvárniť Supermana.


Na klip, ktorý je už dostupný aj prostredníctvom služby YouTube, reagoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter napríklad aj Grant Gustin. Ten stvárňuje Flasha v rovnomennom seriáli televíznej stanice CW. Podľa 26-ročného herca je ukážka super a divákom ponúkne druhý pohľad na superrýchleho mladíka. “Budete mať dve rôzne podoby Barryho Allena (civilné meno Flasha, pozn. SITA), ktoré hrajú dvaja rôzni herci, ktorí sú podľa mňa rovnako nadšení, že majú šancu,” uviedol.


Justice League pritom nebola jediným akčným filmom inšpirovaným komiksami z dielne DC, ktorý štúdio Warner Bros. predstavilo na Comic-Cone. Návštevníci a návštevníčky si tiež mohli pozrieť prvý trailer samostatnej snímky o Wonder Woman, ktorú stvárni už spomínaná Gal Gadot. Popri nej sa v novinke predstavia Chris Pine, Robin Wright či Connie Nielsen. Titul bude mať americkú distribučnú premiéru 2. júna 2017 a do slovenských kín by sa mal dostať o deň skôr.
 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies