VIDEO Predavačka vyslobodila dieťa zo zamknutého auta: Jej rodinu viac zaujímalo rozbité sklo

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 17:08 • 2 min
VIDEO Predavačka vyslobodila dieťa zo zamknutého auta: Jej rodinu viac zaujímalo rozbité sklo

MERRIAM – Matka dvoch detí z amerického štátu Kansas bežala na parkovisko, aby zachránila dieťa, ktoré bolo zatvorené v aute pri 37-stupňových horúčavách.

slovakia

left justify in out

Sarah Oropezová, manažérka obchodu s topánkami v meste Merriam, práve predala zákazníkom topánky, keď do predajne prišla jej kolegyňa, ktorá kričala o pomoc. Našla malé dievčatko v zamknutom aute.

 

„Okná boli vytiahnuté úplne hore, dvere boli zamknuté a ona bola úplne celá spotená,“ povedala Oropezová pre televíziu KCTV 5. Tá sa snažila rozbiť okno, ale nedarilo sa jej to dokonca ani so skrutkovačom. Nakoniec ho dokázala rozbiť s kľúčom na výmenu kolies. „Modlila som sa. Rozbi to sklo. Ona tam umrie,“ povedala Oropezová.

 

 

 

 

 

Nakoniec sklo dokázala rozbiť a za pomoci niekoľkých žien dieťa z auta vytiahli. „Malá úplne mokré topánky a ponožky a bola celá spotená. Začala som plakať,“ dodala záchrankyňa.

 

Na miesto prišli aj záchranári a aj polícia. Jeden z policajtov išiel dievčatku kúpiť plienky, pretože v aute žiadne neboli.

 

Na miesto potom prišli strýko a teta malého dievčatka. Údajne boli v obchode s telefónmi. „Neukázali žiadne emócie,“ povedala Oropezová a dodala: „Jediné čo sa opýtali, bolo či im poisťovňa preplatí rozbité sklo.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies