VIDEO Prečo je pre Američanov výhodná vojna v Európe?!

NETKY.SK • 7 Január 2015, 16:01 • 2 min
VIDEO Prečo je pre Američanov výhodná vojna v Európe?!

MOSKVA – Vyriešenie konfliktu na Ukrajine ja zatiaľ v nedohľadne. Na východe krajiny stále bojujú proruskí ozbrojenci s armádou, ktorá vykonáva takzvanú protiteroristickú operáciu (ATO), obete sa hromadia na oboch stranách a zomierajú aj civilisti. Bude na Ukrajine vojna? Ak áno prečo na nej zarobí najmä USA?!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na internete sa objavilo animované video, ktoré analyzuje zisky USA z prípadného vojenského konfliktu medzi krajinami NATO a Ruskom na Ukrajine. Podľa videa sa USA všemožne snažia vyvolať vojenský konflikt na Ukrajine. Jedným z pokusov vyvolať túto vojnu bolo aj zostrelenie malajzijského lietadla. „Zodpovednosť za túto príšernú tragédiu bez Čakania na výsledky vyšetrovania, prehodili na Rusko podporujúcu domobranu. Takýto zločin potreboval kyjevský režim kvôli tomu, aby spravil konflikt medzinárodným a ukázal celému svetu, že domobrana sú medzinárodní teroristi. Odhalenie sfalšovanej nahrávky SBU s rozhovormi a taktiež ruským generálnym štábom poskytnuté nevyvrátiteľné fakty, dokázali účasť Ukrajinskej armády na leteckej havárii. Táto provokatívna vražda bolo prevedená Kyjevom pod vedením americkej rozviedky s cieľom zatiahnuť krajiny NATO do vojny proti Rusku,“ hovorí sa vo videu.

 

Zostrelenie malajzijského lietadla ukrajinskou armádou potvrdil aj uznávaný americký novinár Robert Parry, podľa ktorého vláda USA disponuje satelitnými zábermi, ktoré dokazujú, že protilietadlová streľba proti letu MH17 vyšla z ukrajinských protilietadlových pozícií a z protilietadlového komplexu obsluhovaného ukrajinskými vojakmi v ukrajinských uniformách.

 

Perryho analýza vo videu

 

 

Na čo by bola Američanom vojna?

Ako sme informovali v článku „Putinov geniálny plán: Zničí dolár nákupom zlata?!,“ USA sa umelo snažia udržať silný dolár a potopiť rubeľ. Vojna by im v tomto prípade veľmi pomohla. Vojenský konflikt v Európe by mal na americkú ekonomiku rovnaké ozdravné účinky ako prvá a druhá svetová vojna.

 

Rovnako by sa Američania zbavili konkurencie: „Obvinenie Ruska z agresie dovolí uvaľovať finančné sankcie, ktoré zmrazia aktíva ruských inštitúcií, čo umožní zabavenie stoviek miliárd dolárov, čo spôsobí odľahčenie dlhového bremena USA. Narušené ekonomické vzťahy s Ruskom zhoršia stav európskej ekonomiky, oslabí jej pozíciu v konkurenčnom boji s Amerikou. Destabilizácia bankového systému bude stimulovať odtok kapitálu USA k udržaniu dolárovej pyramídy. Vtiahnutie európskych krajín do vojny s Ruskom posilní ich politickú závislosť na Amerike, čo uľahčí Američanom zavádzanie pre nich východných rozhodnutí v EÚ. Likvidáciou hlavných konkurentov na svetovej scéne, Amerika bude mať strategickú výhodu v boji o pozíciu globálneho lídra s Čínou,“ hovorí sa vo videu.

 

 

Rusko a EÚ by v po vojne ostali ekonomicky na dne a ich populácie by utrpeli obrovské straty. Podľa hlasu vo videu je iba otázkou času, kedy ruské vojská vstúpia na územie Ukrajiny. Pôjde o nevyhnutnú akciu, ktorá zachráni milióny životov na oboch stranách. „Predstavitelia EÚ budú povinní odvrátiť sa od svojich pánov za oceánom a priznať, že Rusko nebráni len svoje národné záujmy, ale taktiež sa snaží zabrániť vypuknutie 3. svetovej vojny. V opačnom prípade, tí čo vojnu prežijú budú svedkami nového „Amerického ekonomického zázraku.“,“ uzatvára video.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies