VIDEO Pre perfektnú fotografiu visia turisti nad priepasťou

NETKY.SK • 24 August 2017, 17:09 • 2 min
VIDEO Pre perfektnú fotografiu visia turisti nad priepasťou

RIO DE JANEIRO - Pri pohľade na nasledujúce zábery tuhne krv v žilách! Vyzerá to tak, že niektorí turisti sú ochotní urobiť čokoľvek pre dokonalú fotografiu a dokonca aj riskovať svoj vlastný život. Ale v skutočnosti je všetko inak.

slovakia

left justify in out

Na fotke sú v bláznivej pozícii zachytení Luiz Fernando Candeia (28) a jeho priateľka Marcelle Rangel da Cunha (21). Myslíte si tiež, že pri pohľade na ich fotografiu, herci sú blázni a hrajú sa so životom? Nemusíte sa báť, nejde o žiadne šialenstvo, ale len o šikovne využitú ilúziu, ktorú turistom ponúka útes Pedra Do Telégrafo v Brazílii a ide o vyhľadávanú atrakciu.

 

Pedra Do Telégrafo sa nachádza v horách Rio de Janeiro. Je to v podstate obyčajný, a na prvý pohľad nijako zaujímavý balvan, ale keď pri fotení na ňom využijete šikovný uhol, vyzerá to tak, ako by ste viseli nad niekoľko sto metrov hlbokou priepasťou. V skutočnosti sú to asi dva metre. Kameň s výhľadom na oceán je veľmi populárny.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies