VIDEO Pracovník z dabingu šokoval divákov, na konci telenovely si vulgárne uľavil

NETKY.SK • 12 December 2017, 15:24 • 2 min
VIDEO Pracovník z dabingu šokoval divákov, na konci telenovely si vulgárne uľavil

Práca ako práca, niekto to robiť musí. Nie každý, kto sa podieľa na telenovelách, ich má rád. Dôkazom je pracovník z oddelenia dabingu, ktorý svoj názor na romantický príbeh omylom pustil do éteru.

slovakia

left justify in out

Diváci mexickej telenovely Tri sestry ostali v záverečnej scéne poriadne šokovaní. Keď sa na obrazovke zjavil nápis „Koniec,“ dablér si vydýchol. „Koniec? No chvalabohu, veď už sa na túto pi****** nemôžem pozerať, tri dni do toho čumím, už mi z toho haraší. Dovidenia!" posťažoval si.

 

Televízia Doma tento vulgárny komentár omylom odvysielala. Web Mediaboom.sk informoval, že televízia Markíza, pod ktorú spadá aj televízia Doma, sa divákom ospravedlnila a sľúbila, že voči zamestnancovi vyvodí dôsledky.

 

Aj keď ide o hrubé vyjadrenie zamestnanca, veľká časť verejnosti sa na tom smeje. Niektorí mu vyjadrili súcit a tvrdia, že povedal to, čo si myslí veľa iných ľudí. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona