VIDEO Poznáme víťaza testu na SUV za rok 2017

NETKY.SK • 20 Júl 2017, 15:32 • 2 min
VIDEO Poznáme víťaza testu na SUV za rok 2017

BRATISLAVA - Škoda Kodiaq zvíťazila v hodnotení časopisu Auto Test za rok 2017. Veľké SUV so 676 bodmi dosiahlo najlepší výsledok zo všetkých importovaných automobilov, ktoré nemecký odborný magazín testoval v uplynulých dvanástich mesiacoch.

slovakia

left justify in out

Škoda toto ocenenie získala už štvrtýkrát za sebou. Zároveň je to už 29. ocenenie, ktoré toto nové SUV získalo od štartu svojho predaja na začiatku roka.

 

Za víťazným modelom sa na druhom mieste so 646 bodmi umiestnila Škoda Superb Combi, minuloročný víťaz hodnotenia časopisu.

 

Časopis Auto Test udeľuje ceny najlepším autám niekoľkých kategórií za uplynulých dvanásť mesiacov od roku 2008. Ročne odborníci otestujú približne 500 vozidiel všetkých tried a najazdia pritom viac ako milión testovacích kilometrov.

 

Pri hodnotení sa zameriavajú na kvalitu automobilu, bezpečnosť, predaj, príplatkovú výbavu, prevádzkové náklady, výkon a spotrebu.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies