VIDEO: Požiar v Ostrave hasiči likvidovali 24 hodín, zasahovalo 45 jednotiek

NETKY.SK • 6 Júl 2021, 14:15 • 2 min
VIDEO: Požiar v Ostrave hasiči likvidovali 24 hodín, zasahovalo 45 jednotiek

OSTRAVA - Českým hasičom sa v noci z pondelka na utorok podarilo zlikvidovať obrovský požiar vrakoviska áut v Ostrave.

slovakia

left justify in out

Počas hasenia nedošlo k žiadnym zraneniam. Hasiči s plameňmi bojovali  24 hodín a vystriedalo sa 45 jednotiek. „Veľká vďaka hasičom Moravsko-sliezskeho kraja za zvládnutie požiaru v obvode Mariánske Hory," povedal ostravský primátor Tomáš Macura. 

 



Horieť na vrakovisku áut začalo v pondelok skoro ráno. Na miesto najprv vyslali 21 hasičských jednotiek a vyhlásili tretí stupeň požiarneho poplachu. Ovzdušie monitorovalo chemické laboratórium. „Zvýšené koncentrácie škodlivín v ovzduší sme nezistili, občania okolia Ostravy a Bohumína boli informovaní o šírení zápachu. Monitorujeme vodu v areáli," povedal hovorca hasičov Jakub Kozák.

 

Prečítajte si: Po havárii vrtuľníka v Poľsku vytiahli z jazera troch ľudí


„Príčinu vzniku požiaru prešetrujú vyšetrovatelia Hasičského záchranného zboru Moravsko-sliezskeho kraja. Škodu, ktorú požiar napáchal, zatiaľ nevyčíslili," konštatoval predstaviteľ hasičov Lukáš Popp.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies