VIDEO Veľký požiar telocvične v Nitre poškodil aj dva rodinné domy

NETKY.SK • 7 December 2016, 17:23 • 2 min
VIDEO Veľký požiar telocvične v Nitre poškodil aj dva rodinné domy

NITRA - V Nitre na Čermáni horela bývalá telocvičňa medzi potravinárskou a stavebnou školou na Hlbokej ulici.

slovakia

left justify in out

Rozsiahly požiar hasili hasiči z Nitry, Zlatých Moraviec a Šale. Plamene šľahali do veľkej výšky, spadla aj strecha. Podľa nitrianskeho krajského hovorcu hasičov Michala Vargu boli „dva rodinné domy boli poškodené požiarom“.

 

"Na budove začala horieť stropná konštrukcia, ktorá medzi časom ľahla popolom. Plamene siahali až do výšky 10 metrov. Podľa najnovších informácií nikto nebol zranený." - potvrdil hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ Nitra Michal Varga pre Netky.sk

 

 

Hasiči prioritne ochladzovali vodou rodinné domy nachádzajúce sa v blízkosti telocvične, ktoré ohrozovalo silné sálavé teplo z plameňov.

 

Objekt bývalej telocvične je nevyužívaný od roku 2008, podľa Vargu bol určený na likvidáciu. Prespávali tam údajne aj bezdomovci. Usmrtené alebo zranené osoby sa zatiaľ nenašli, potvrdiť sa to však bude dať až po úplnom uhasení požiaru. „Príčina požiaru zatiaľ nie je známa. Na mieste bol zisťovateľ príčin požiaru z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre,“ uviedol Varga. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies