VIDEO Požiar pekárne vo Veľkom Bieli: Títo dvaja muži ju podpálili

NETKY.SK • 12 Január 2017, 18:11 • 2 min
VIDEO Požiar pekárne vo Veľkom Bieli: Títo dvaja muži ju podpálili

VEĽKÝ BIEL – Majiteľ Pekárne Jánovce, ktorá sa nachádza vo Veľkom Bieli neďaleko Senca, zverejnil na facebooku video, na ktorom mu dvaja neznámi muži podpaľujú prevádzku.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral včera o 0:55 ráno. Muži sa najskôr okolo pekárne prechádzali, jeden z nich potom zobral kanister s horľavou tekutinou a porozlieval ho. Druhý muž ju potom zapálil a prevádzka ihneď začala horieť.

 

 

 

„Milí zákazníci, dňa 11.1.2017 o 0:55 podpálili našu prevádzku vo Veľkom Bieli dvaja páchatelia, ktorých môžete vidieť na videu. V prípade, že spoznávate alebo máte akékoľvek informácie o týchto mužoch tak nás prosím kontaktujte cez správu, emailom biel@agrax.sk alebo priamo políciu,“ píše sa na facebooku pekárne.

 

 

 

Na miesto požiaru dorazili dve hasičské vozidlá a požiar hasilo celkovo sedem hasičov. Požiar zničil hlavne prednú časť predajne – vchodové dvere, fasádu a okno. „Škoda spôsobená požiarom bola predbežne vyčíslená na 3.000 eur. Poverený príslušník Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci," dodala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Lucia Mihalíková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies