VIDEO Potreboval si previezť čln, no prišiel o vodičák: Neuveríte, ako to vymyslel!

NETKY.SK • 24 Október 2018, 13:11 • 2 min
VIDEO Potreboval si previezť čln, no prišiel o vodičák: Neuveríte, ako to vymyslel!

Austrálčan porušil vyhlášku, tak prišiel o vodičský preukaz. Súrne však potreboval odviesť svoj čln, preto sa pokúsil obísť zákon. Nevyšlo to.

slovakia

left justify in out

Shane Swanscott je zrejme poriadny kvietok. Nielenže nedávno prišiel o vodičský preukaz, pretože sa na ceste zrejme nesprával tak, ako by sa patrilo, táto skutočnosť ho nezastavila ani pred ďalším priestupkom. Tento bol však o poznanie bizarnejší.

 

Práve v čase, keď Shane po niekoľkých týždňoch skončil s opravou svojho člnu, stratil vodičské oprávnenie a tu vznikol problém. Potreboval si svoje plavidlo odviezť k vode, no nemal ako, keďže auto použiť nemohol. Rozhodne sa však nevzdal a povedal si, že to skúsi inak.

 

Na riadenie elektrického invalidného vozíka predsa vodičák nie je potrebný, tak sa nápaditý cestný pirát domnieval, že týmto spôsobom šikovne obíde zákon a čln si dopraví sám presne tam , kde ho potrebuje mať. Ale prerátal sa.

 

Na ceste bol, samozrejme, natoľko nápadný, že si ho ostatní vodiči fotili a natáčali na videá. Neušiel však ani pozornosti policajnej hliadky, ktorá ho zastavila po niekoľkých minútach jazdy. Shane zatiaľ nevie, aký trest ho postihne za ďalšie porušenie pravidiel, no ťažkú hlavu si z toho rozhodne nerobí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies