VIDEO Poslíček, ktorý priniesol pizzu na Oscary, dostal tisíc dolárov

NETKY.SK • 4 Marec 2014, 17:18 • 2 min
VIDEO Poslíček, ktorý priniesol pizzu na Oscary, dostal tisíc dolárov

LOS ANGELES - Poslíček menom Edgar, ktorý v nedeľu priniesol pizzu na udeľovanie Oscarov, dostal od moderátorky ceremoniálu Ellen DeGeneres prepitné tisíc dolárov (v prepočte približne 725 eur).

slovakia

left justify in out

DeGeneres mu peniaze odovzdala v pondelok vo svojej talkšou, kam ho pozvala. Moderátorka ešte počas ceremoniálu vyzbierala do klobúka Pharrella Williamsa od celebrít 600 dolárov, ku ktorým potom pridala ďalších 400 dolárov.

"Môj ďalší hosť včera večer priniesol pizze, pričom nevedel, že sú pre niektoré z najväčších svetových hviezd," uviedla v talkšou DeGeneres predtým, než pustila klip, ako Edgar priniesol pizzu na udeľovanie Oscarov. Edgar v talkšou prezradil, že si myslel, že pizza je pre scenáristov a producentov, no keď vošiel do Dolby Theatre, tak mu DeGeneres povedala, aby šiel za ňou. 

 

Moderátorka ho následne priviedla na pódium a medzi celebrity. "Bol som v šoku. Netušil som, o čo ide. Bolo to bláznivé," uviedol poslíček s tým, že zvláštne bolo predovšetkým podať pizzu Julii Roberts, ktorá patrí medzi jeho obľúbené herečky. "Bola ženou mojich snov. Ešte keď som žil v Moskve, tak som vždy pozeral jej filmy. Takže bolo pre mňa úžasné, že som jej mohol doručiť pizzu," dodal.

 





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies