VIDEO Poslanci na kontrole v Čistom dni: Poriadne sa do nich obuli rodičia, deti aj zamestnanci

NETKY.SK • 18 November 2016, 23:38 • 2 min
VIDEO Poslanci na kontrole v Čistom dni: Poriadne sa do nich obuli rodičia, deti aj zamestnanci

BRATISLAVA – Poslanci boli na kontrole v resocializačnom zariadení Čistý deň v Galante a zažili tam poriadny šok. Pustili sa do nich totiž zamestnanci a rodičia detí, najviac to schytala Natália Blahová z SaS, ktorá celú kauzu spustila.

slovakia

left justify in out

Video z kontroly sa dokonca objavilo na YouTube. “Poslanci si až po dvoch mesiacoch od vypuknutia mediálnej kauzy konečne našli čas na vypočutie tých najdôležitejších – detí, rodičov i zamestnancov zariadenia. Prišla aj pani poslankyňa za SaS Natália Blahová, ktorá celé toto šialenstvo spustila. Po prieskume vychrlila na svojom FB profile niekoľko rovnako ladených statusov. V zariadení podľa nej deťom ,,masírujú mozgy“ , čo im vraj ,,úplne rozkladá chápanie toho, čo je dobré, správne a nesprávne.“ NAOZAJ? Pozrite sa teda na to, čo pani poslankyňu Blahovú na návšteve Čistého dňa vystrašilo... Žeby vlastné svedomie? Pozrite si zábery, ktoré asi nemal nikto vidieť...,“ píše sa v popise videa.

 

"Prečo ste tu až teraz? To je základná otázka. Pani Blahová písala na facebookovej diskusii, že má strach sem prísť, lebo bola zastrašovaná, čo je čistá lož," reagovala na kontrolu jedna z rodičov.

 

"Mne sa tu pri vás aj zle sedí. Ste zlý človek, celý čas tu iba hmkáte," priostril atmosféru jeden z mladíkov z resocializačného centra. "To bol normálne pripravený lynč," dodala ďalšia žena.

 

Na Blahovú zaútočil aj jeden zo zamestnancov: "Myslíte, pani Blahová, že to je správne, že ste si nevypočuli druhú stranu? Vy ste ústavný činiteľ. Vy máte vplyv na verejnú mienku. Vy si predsa musíte rozmyslieť také kroky, ktoré v takýchto situáciách urobíte."

 

Poslankyňa za stranu SaS Blahová sa snažila brániť:  "Názor druhej strany som si, podľa toho, koho beriete za druhú stranu. To, že som ten článok napísala, otvorilo Pandorinu skrinku, pretože ak by sa to nestalo, tak to zariadenie funguje v tamtom režime doteraz a ako vidíme, tie deti sú v neskutočnom rauši, do ktorého ich dostalo vedenie svojou nekompetenciou, pretože oni sú tak nekompetentní, že vidíte, aké divadlo pred nimi dovolia zohrať."

 

 

Poslankyňa Erika Jurinová sa sťažovala na neprofesionalitu akou sa celý prieskum v zariadení konal. „Bohužiaľ musím konštatovať, že nám nebolo umožnené v závere ani klásť otázky, na ktoré tak dodnes nemáme odpovede,“ dodala Jurínová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies