VIDEO Polska, Bialo-Czerwoni, kričal Fury v Brooklyne

NETKY.SK • 18 Január 2016, 15:34 • 2 min
VIDEO Polska, Bialo-Czerwoni, kričal Fury v Brooklyne

NEW YORK - Britský profesionálny boxer Tyson Fury sa pred súbojom Deontaya Wildera s Arturom Szpilkom vyskytol v newyorskom Brooklyne a spravil scénu. Pre Boxing Voice dal rázne najavo, čo si myslí o aktéroch.

slovakia

left justify in out

"Tento duel je o ... Je len jeden Tyson Fury. Obaja by mi mali čistiť topánky. Vlastne, nie sú hodní ani toho. Nezaslúžia si, aby mi podržali kabát. Vandráci! Vandráci! Obidvaja! Mesto vandrákov!" kričal 27-ročný britský šampión superťažkej hmotnostnej kategórie. Následne sa zbratal s poľskými fanúšikmi, ktorých krajan Szpilka ako nebojácny vyzývateľ neuspel proti majstrovi organizácie WBC v spomenutej váhe Wilderovi. "Polska, Bialo-Czerwoni," zaspieval si s nimi Fury.

 


Po Wilderovom víťazstve brutálnym knokautom v deviatom kole vtrhol Fury do ringu a zoči-voči si začali dohadovať konfrontáciu. Predviedli, že vedia, ako predať zápas. "Kedykoľvek, kdekoľvek. Na tvojom domácom území," zhodli sa rivali. Okrem slov si vymenili asi aj sliny a nechýbalo mnoho, aby sa "nulté kolo" ich merania síl odohralo už na pôde Barclays Center.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies