VIDEO Polícia zverejnila video z nehody Daniela Lipšica

NETKY.SK • 10 Október 2016, 18:48 • 2 min
VIDEO Polícia zverejnila video z nehody Daniela Lipšica

BRATISLAVA – Policajný vyšetrovateľ má k dispozícii videozáznamy z dopravnej nehody Daniela Lipšica, momentálne ich skúma znalec. Samotné vyšetrovanie nehody stále pokračuje. Pre TASR to v súvislosti s videom z dopravnej nehody, ktoré dnes zverejnili niektoré médiá, uviedol bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

Na zverejnenom videu je vidieť vozidlo ako zrazilo chodca, ktorý prechádzal po priechode alebo v jeho tesnej blízkosti. K nárazu došlo z pohľadu chodca vo vzdialenejšom pruhu dvojprúdovej vozovky. V dôsledku nárazu bol odhodený niekoľko metrov.

 

„Vyšetrovanie uvedenej dopravnej nehody v súčasnej dobe naďalej pokračuje. Vyšetrovateľ Policajného zboru disponuje audiovizuálnymi záznamami zachytávajúcimi okolnosti a priebeh uvedenej dopravnej nehody. Tieto záznamy sú predmetom znaleckého skúmania,“ povedal Szeiff pre TASR.

 

K bližším okolnostiam nehody sa polícia nevyjadruje. „Vzhľadom k zachovaniu objektívnosti pokračujúceho vyšetrovania a rovnako, aby nedošlo k jeho zmareniu, bližšie informácie v súčasnej dobe poskytovať nebudeme. Akonáhle to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní, verejnosť budeme bližšie informovať,“ doplnil Szeiff.

 

Daniel Lipšic mal 19. septembra tohto roka na Vajnorskej ulici v Bratislave zraziť 72-ročného chodca. Seniora previezla rýchla zdravotná pomoc do nemocnice v Ružinove, kde v zraneniam podľahol.

V súvislosti s nehodou sa Daniel Lipšic vzdal poslaneckého mandátu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies