VIDEO Polícia zachránila mladého muža, ktorý chcel skoncovať so životom

NETKY.SK • 18 August 2017, 16:30 • 2 min
VIDEO Polícia zachránila mladého muža, ktorý chcel skoncovať so životom

PARTIZÁNSKE - Policajti Obvodného oddelenia v Partizánskom minulú sobotu 12. augusta do splnili poslanie polície - pomáhať a chrániť. Svojou okamžitou reakciou zachránili život 27- ročného muža z Chynorian.

slovakia

left justify in out

Krátko po ôsmej hodine večer policajtom z Partizánskeho volajúci oznámil, že jeho sused stojí na hrebeni sedlovej strechy a chce skočiť dole. Policajti po príchode na miesto následne zbadali, že na streche stojí mladý muž s fľaškou piva a roztiahnutými rukami. Po tomto sa policajti okamžite spojili s matkou mladého muža, ktorý stál na streche. Tá im ukázala ako sa dostanú na strechu domu. Policajti najskôr komunikovali s mladým mužom stojacim na streche a odhodlaným skočiť dole najskôr cez okno a snažili sa upútať jeho pozornosť, aby bol zamestnaný rozhovorom s nimi.

 

Mladý muž, 27-ročný Marián, policajtom tvrdil, že všetko stratil a že ho nič nebaví. Policajti sa pomaly presunuli na hrebeň strechy, ktorá bola minimálne 10 metrov nad zemou a neustále upútavali komunikáciou jeho pozornosť. Na plechovej streche sa šmýkalo, preto museli postupovať veľmi opatrne. Keď sa dostali 3 metre od neho, tak Marián povedal, aby sa nepribližovali, lebo skočí dole. Neustále opakoval, ako ho nič nebaví a že úplne všetko stratil. Policajti videli, že je značne rozrušený a aj pod vplyvom alkoholu. Preto museli postupovať veľmi opatrne ale rázne, aby rozrušený muž neskočil dole.

 

Keď sa im Marián otočil chrbtom a bol odhodlaný skočiť, tak sa por. Andrej Kováč z pravej strany a ppráp. Erik Hajro z ľavej strany strechy presunuli k Mariánovi tak, že ho chytili ruky a stiahli k sebe. Najskôr bol Marián k policajtom agresívny a po rozhovore s policajtmi sa upokojil. Následne policajti veľmi opatrne presunuli Mariána k strešnému oknu. Nakoľko Mariána bolo treba istiť, aby rozrušený a pod vplyvom alkoholu nespadol, jeden z policajtov ho pridržiaval zdola z podkrovia a druhý zhora.


Ďalšími dvoma rebríkmi sa všetci traja presunuli až dole, na prízemnú časť rodinného domu. Tam si ho už prevzali privolaní záchranári, ktorí ho na mieste prvotne ošetrili a následne bol odvezený do nemocnice. Informáciu priniesla polícia na svojej facebookovej stránke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies