VIDEO: Polícia uzavrela Neymarov prípad týkajúci sa znásilnenia

NETKY.SK • 30 Júl 2019, 06:27 • 2 min
VIDEO: Polícia uzavrela Neymarov prípad týkajúci sa znásilnenia

SAO PAULO - Vyšetrovanie futbalistu Neymara bolo uzatvorené, polícia nemá dostatok dôkazov.

slovakia

left justify in out

Celosvetovo známy brazílsky Futbalista Neymar bol v máji obvinený zo znásilnenia modelky Najily Trindadeovej v istom parížskom hoteli. Svoje obvinenie však vyslovila následne aj v Sao Paule, kde prišla na políciu a futbalistu udala. Podľa jej slov sa dohodli na stretnutí v Paríži, pričom Neymar mal modelke zaplatiť letenku zo Sao Paula a rezervovať hotel. Ako ďalej uvádza policajná správa na základe jej výpovede, Neymar za ňou prišiel opitý, bol agresívny a násilím ju prinútil k pohlavnému styku.

 

img

 

Tento incident sa mal odohrať 15. mája v Hoteli Sofitel Paris Arc de Triomphe. Dva dni na to sa modelka vrátila do Brazílie, kde znásilnenie ohlásila. Na otázku, prečo tak urobila až v Brazílii a nie priamo vo Francúzsku uviedla, že utrpela emocionálnu ujmu a v cudzej krajine mala strach.

 

img

 

Futbalista od začiatku toto vážne obvinenie odmieta. Na znak svojej neviny sa začiatkom júna rozhodol zverejniť prostredníctvom sociálnej siete svoju konverzáciu cez aplikáciu WhatsApp, ktorá dokumentuje, že pár spolu úplne štandardným spôsobom komunikoval aj na druhý deň po údajnom znásilnení, pričom žiaden náznak tohto vážneho incidentu sa v konverzácii nenachádza.

 

 

Polícia teda pre nedostatok dôkazov voči Neymarovi vyšetrovanie zastavuje. Svoje rozhodnutie odosiela prokuratúre, ktorá bude mať 15 dní na preskúmanie prípadu. Konečný verdikt vynesie sudca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies