VIDEO Polícia pátra po svedkoch októbrovej vraždy v Bratislave

NETKY.SK • 27 Október 2017, 14:15 • 2 min
VIDEO Polícia pátra po svedkoch októbrovej vraždy v Bratislave

BRATISLAVA – Bratislavskí policajti v súvislosti s objasňovaním obzvlášť závažného zločinu vraždy a zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu zo 7. októbra 2017 pátrajú po totožnosti šiestich osôb, ktorých na mieste činu zaznamenala priemyselná kamera.

slovakia

left justify in out

"Tieto osoby, pred ktorými sa konflikt medzi obvineným a dvoma poškodenými mužmi mal odohrať, by svojimi informáciami mohli prispieť k dôkladnému objasneniu všetkých okolností tohto skutku," povedala  bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

Polícia žiada osoby na videozázname, aby sa prihlásili na polícii, nakoľko vo svojej svedeckej výpovedi môžu uviesť informácie dôležité pre vyšetrovanie tohto prípadu.

 

"Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na videozázname, nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Mihalíková.

 

Polícia vyšetruje prípad obvineného, ktorý mal v noci z piatka (6.10.) na sobotu (7.10.) nožom napadnúť dvoch mužov na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Jedna z obetí útoku zraneniam na mieste podľahla, druhú previezli do nemocnice.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies