VIDEO Polícia naháňala zlodeja, v tom zasiahol starček s paličkou

NETKY.SK • 10 Máj 2018, 17:48 • 2 min
VIDEO Polícia naháňala zlodeja, v tom zasiahol starček s paličkou

COLUMBUS - Neuveriteľnú duchaprítomnosť a odvahu prejavil v apríli postarší muž s paličkou v ruke, ktorý v americkom Columbuse podkopol nohy ozbrojenému mužovi, ktorý sa snažil utiecť polícii. Obratným kúskom ho poslal k zemi tak šikovne, že ho dokonca aj odzbrojil, a tak strážnici nemali problém s jeho zadržaním.

slovakia

left justify in out

Muž, ktorý sa médiám predstavil iba ako Bill, bol práve v miestnej knižnici so svojou vnučkou, keď začul policajnú sirénu a všimol si bežiaceho muža, ktorého naháňali policajti, píše server novinky.cz.Okamžite sa rozhodol polícii pomôcť. V momente, keď ozbrojený muž prebiehal okolo neho, strčil mu elegantne nohu do cesty. Podozrivý spadol na zem a stratil pištoľ.

 

„Videl som, ako sa snaží zobrať zbraň , a tak som z miesta rýchlo utekal preč,“ povedal senior denníku Daily Mail.

 

Policajti boli našťastie dostatočne rýchli a podozrivého zadržali. Muž bol identifikovaný ako 18-ročný DeShawn Briggs, ktorý má bohatý trestný rejstrík.

 

Polícia uviedla, že Bill vyhodnotil situáciu tak rýchlo, ako len mohol a za odvážny čin mu poďakovala.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies