VIDEO Policajtom v USA sa stal poriadny trapas: Zlodejka áut im ušla v ich vlastnom vozidle!

NETKY.SK • 26 Október 2018, 13:34 • 2 min
VIDEO Policajtom v USA sa stal poriadny trapas: Zlodejka áut im ušla v ich vlastnom vozidle!

Stačila chvíľka nepozornosti a hanba bola na svete...

slovakia

left justify in out

Polícia v americkej Oklahome ešte počas marca tohto roka zažila kurióznu situáciu, no video zo zásahu sa na verejnosť dostalo až teraz. Podarilo sa im dolapiť zlodejku áut, ktorá práve na jednom zo svojich „úlovkov“ unikala. 36-ročna Angie Frostová bola na mieste zadržaná a spútaná. Vzápätí sa ale stalo niečo, čo muži zákona nečakali.

 

Zatiaľ čo policajti vypisovali protokoly zo zásahu stojac pri svojom aute, Frostovú v putách posadili dovnútra na miesto spolujazdca. Doslova v sekunde sa však úspešný zásah premenil na naháňačku. Zatknutej žene sa totiž nenápadne podarilo vytiahnuť si ruky z pút, policajné auto rýchlo zamkla, presadla si na miesto šoféra, naštartovala a z miesta utiekla! Policajti nestihli vôbec zareagovať.

 

Jej šialená jazda ale netrvala dlho, chytili ju pri neďalekom hoteli, kde ju opätovne zatkli. Ako sa ukázalo, žena mala už niekoľko záznamov v trestnom registri. Teraz si za mrežami posedí tri roky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies