VIDEO Policajti vytiahli vodiča z horiaceho auta v poslednej chvíli

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 12:00 • 2 min
VIDEO Policajti vytiahli vodiča z horiaceho auta v poslednej chvíli

SYDNEY - Jeremy Gardiol a Kevin Mayo sa v stredu ráno v austrálskom meste Gympie v Queenslande postarali o záchranu 73-ročného muža, ktorý uviazol v havarovanom horiacom aute.

slovakia

left justify in out

Policajti reagovali na hlásenie nehody krátko po siedmej hodine rannej. Keď prišli na miesto, vodič sa nachádzal v prevrátenom automobile, z ktorého vychádzal dym, píše server novinky.cz. 

 

„Nemysleli sme na nič iné, len na to, že ho musíme dostať živého von. Samozrejme, riskujete svoj vlastný život, ale na to skrátka nesmiete myslieť,“ povedal Gardiol novinám The Courier Mail.

 

Policajti ihneď začali mlátiť svojimi obuškami do čelného skla auta. Keď sa konečne vytvorila diera, uviaznutého muža vytiahli von. Ako je vidieť na videu, v tom momente už z auta šľahali plamene.

 

Muža následne previezli do nemocnice. „Mal na tele niekoľko modrín a opuchlín. V nemocnici nám veľmi ďakoval. Až teraz si uvedomujem, že sme mu pravdepodobne zachránili život,“ povedal Gardiol.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies