VIDEO Policajt zatkol tínedžerku, pretože si odmietla dať nohy zo sedačky v metre

NETKY.SK • 26 Január 2018, 16:01 • 2 min
VIDEO  Policajt zatkol tínedžerku, pretože si odmietla dať nohy zo sedačky v metre

KALIFORNIA - Hromadná doprava je miesto, kde môže vzniknúť mnoho konfliktov. Určite poznáte typ ľudí, ktorý si vykladá špinávé topánky na protiľahlú sedačku, kde si má potom niekto sadnúť v čistých nohaviciach.

slovakia

left justify in out

Do skupiny týchto špinďúrov patrí aj Bethany Nava (18), ktorá dostala exemplárny trest za všetkých ostatných.

 

Bethany cestovala metrom za mamou, ktorá jej mala k nadobudnutej dospelosti kúpiť vlastné auto.  Čerstvá dospeláčka však spáchala vyššie spomínaný čin. Policajt ju upozornil, aby si dala nohy dole zo sedačky, čo ona opakovane odmietla. Muž zákona ju teda z vozňa nasilu vytiahol a zatkol. Vznikla z toho histrecká hádka.

 

"Zaplatila som si za to, že som v tomto vlaku!" kričala tínedžerka. Jeden z cestujúcich Brock Bryan incident natočil na mobil. Niekoľko ľudí sa Bethany zastalo. Policajt však trval na poriadku a zatkol aj ďalšiu ženu Selinu Lechugu, ktorá Bethany  intenzívne bránila a dokonca ho opľuľa. Obe však boli neskôr prepustené.

 

 

Policajné oddelenie v Los Angeles  dostalo podnet na prešetrenie neoprávneného zneužitia moci.

 

Nuž, byť policajtom nie je jednoduché. Keď ľudí chránite pred zlom, obrátia sa proti vám a keď ich nechránite, tiež sa im nepáči. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies