VIDEO Policajt, ktorý svojím manévrom spôsobil reťazovú nehodu pozná svoj trest

NETKY.SK • 25 Január 2016, 22:12 • 2 min
VIDEO Policajt, ktorý svojím manévrom spôsobil reťazovú nehodu pozná svoj trest

ŽIAR NAD HRONOM – Video, ktoré sa objavilo na internete, na ktorom policajt svojím nebezpečným manévrom spôsobil reťazovú dopravnú nehodu, sa u nás stalo hitom internetu.

slovakia

left justify in out

Incident, o ktorom sme vás informovali sa stal v Žiari nad Hronom. Manéver policajtov bol veľmi nebezpečný a zaskočili Mercedes, ktorý sa nachádzal hneď za nimi. Policajti nezapli majáky, pribrzdili a prešli k okraju vozovky.

 

Vozidlo za nimi sa ich snažilo obehnúť avšak policajti nešli odstaviť svoje auto na kraj vozovky, ale vyhodili smerovku doľava. Mercedes, ktorý sa ich snažil obehnúť tento manéver nečakal, a narazil do nich zozadu.

 

Vozidlo, ktoré celé tento nebezpečný manéver natočilo stihlo pred Mercedesom zabrzdiť, avšak auto za ním už nie. A tak sa na ceste zrazili štyri autá.

 

 

Vodič pozná svoj trest

 

„Zodpovedný policajt Obvodného oddelenia PZ Žiar nad Hronom sa dopustil priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, za čo mu bolo disciplinárnym rozkazom uložené disciplinárne opatrenie, zníženie služobného platu o 5 % na dobu dvoch mesiacov," povedala policajná hovorkyňa Mária Faltániová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona