VIDEO Podvodníci predávajú nevyhovujúce potraviny ako slovenské!

NETKY.SK • 19 Február 2018, 16:35 • 2 min
VIDEO Podvodníci predávajú nevyhovujúce potraviny ako slovenské!

BRATISLAVA - Nie je to len dvojitá kvalita potravín v západaných a vo východných štátoch EÚ, čo trápi Slovákov. Istotu nemáme ani vtedy, keď chceme podporiť radšej "domáceho záhradkára" na trhu. Prevalila sa totiž kauza s prebaľovaním potravín, na ktorú upozornil mediálny potravinový kritik Patrick Linhart, Bsc in Retail.

slovakia

left justify in out

Potravinový kritik Patrick Linhart priniesol šokujúce informácie zo zákulisia potravinového priemyslu, ktorý sám nazýva "prebalo-potravinový priemysel."

 

V reportáži, ktorú natočil, sa dozviete, ako sa stráca pôvod potravín, ktoré jeme, a ktoré sú častokrát klamlivo označované ako slovenské. 

 

 

 

Linhart ako bývalý člen retailoveho manažmentu ponúka pomocnú ruku aj retailovym reťazcom, a to moznosť otestovať svojich dodavateľov bez nároku na akúkoľvek jejho osobnú odmenu. Materiál na testy ale nie je zdarma a ten je preto potrebné finančne pokryt. Pre túto investíciu do svojho zdravia a zdravia svojich detí sa už združili stovky samotných spotrebiteľov, ktorí sa rozhodli pravidelne prispievať. Takto si ale bohužiaľ občan platí za ochranu zdravia dvakrát – prvý vo forme daní našim úradom a druhýkrát príspevkom na potrebný materiál na pravidelné, nezavislé a každomesačné Testy Potravin. Každý z prispievatelov si však má možnosť vybrať vlastné testy na potraviny, ktoré má záujem otestovať.

 

Dalsie Testy, Testy a Testy Potravín.

Momentalne prebiehaju Testy Potravín, ktoré budú čiastocne potrdzovať, či vyvracať výpovede bývalych, či aktuálnych zamestnancov výrobnych prevádzok. Problemové témy budú každý mesiac zverejnované na FB stranke PatrickLinhartBezCenzúry a pripravované Testy Potravin, ako aj na webovych strankach patricklinhart.eu a testypotravin.eu, ktoré sú v príprave. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies