VIDEO Podvod v lotérii?! Číslo bolo na obrazovke skôr ako ho vylosovali

NETKY.SK • 31 Júl 2015, 13:00 • 2 min
VIDEO Podvod v lotérii?! Číslo bolo na obrazovke skôr ako ho vylosovali

BELEHRAD – Žrebovanie srbskej štátnej lotérie sa dostalo do hľadáčika polície. V priamom prenose sa totiž objavilo číslo na obrazovke ešte skôr ako bolo vylosované z osudia.

slovakia

left justify in out

V poradí štvrté číslo bolo 27, lenže v grafike naskočilo číslo 21, avšak hneď za ním vylosovali číslo 21. Ihneď sa naskytla otázka, či je lotéria zmanipulovaná.

 

Zaskočená ostala aj moderátorka, ktorá od tohto momentu začala zmätkovať rovnako ako aj grafika na obrazovke.

 

 

Riaditeľ spoločnosti, ktorá lotériu riadi povedal, že išlo o kombináciu ľudského zlyhania a náhody: „Namiesto čísla 27 napísal 21. Keď si svoju chybu uvedomil, pripísal k nej číslo 27, ktoré bolo vylosované. Zákon pravdepodobnosti nevylučoval číslo 21 a nakoniec sa tak aj stalo. Išlo o náhodu a nie je na tom nič zvláštne,“ povedal Aleksandar Vulović.

 

Prípad vyšetruje aj polícia, ktorá už začala zhromažďovať informácie. Srbský premiér Aleksandar Vučić dohliadne na priebeh vyšetrovania: „Ak to bol trestný čin, všetci zodpovední ponesú následky.“




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies