VIDEO: Podpíš to! Fanúšikovia Arsenalu vydali pesničku, v ktorej naliehajú na Walcotta, aby podpísal

NETKY.SK • 2 Október 2012, 12:24 • 2 min
VIDEO: Podpíš to! Fanúšikovia Arsenalu vydali pesničku, v ktorej naliehajú na Walcotta, aby podpísal

VIDEO Podpíš to! Fanúšikovia Arsenal vydali pesničku, v ktorej naliehajú na Walcotta, aby podpísal - Futbal LONDÝN – Niekto by povedal, že Arsene Wenger už skúsil všetko, aby presvedčil Thea Walcotta podpísať novú zmluvu.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Niekto by povedal, že Arsene Wenger už skúsil všetko, aby presvedčil Thea Walcotta podpísať novú zmluvu. Iste mu ponúkol lukratívne podmienky, bonusy za góly, dni voľna navyše a možno aj špeciálne parkovacie miesto na tréningovom ihrisku. Je tu však jedna vec, ktorú ešte neskúsil – presviedčať ho prostredníctvom hudby.

Našťastie pre Gunners, skupina fanúšikov Arsenalu je taká nadšená Walcottom, že vydali pesničku „Podpíš to“ (Sign Da Thing).
Skupina sa nazýva Roxy Arms vydala pesničku, v ktorej vyzýva Walcotta, aby podpísal novú zmluvu a nenasledoval hráčov ako Robin van Persie, ktorý opustil klub.

Nádej umiera posledná, ale človek nikdy nevie, možno keď mu túto pesničku budú dookola púšťať na Emirates Stadium, tak ho to presvedčí a podpíše.. Alebo vezme nohy na plecia img

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=jPBm-GvEVlg"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies