VIDEO Pobočku Citibank v Moskve prepadol zbankrotovaný podnikateľ

NETKY.SK • 25 August 2016, 07:45 • 2 min
VIDEO Pobočku Citibank v Moskve prepadol zbankrotovaný podnikateľ

MOSKVA - Zbankrotovaný podnikateľ Aram Petrosjan, ktorý včera večer prenikol do filiálky Citibank v Moskve a vyhrážal sa jej vyhodením do vzduchu, sa vzdal polícii. Vyplýva to z informácií ruských médií odvolávajúcich sa na tlačové agentúry Interfax a TASS.

slovakia

left justify in out

Podľa prvej z nich bola aj žltou izolačnou páskou prelepená "vecička", viditeľná na videozáznamoch z dejiska na krku útočníka, ktorý postupne prepustil na slobodu niekoľko zadržiavaných rukojemníkov vrátane zástupcu šéfredaktora agentúry TASS, iba atrapou bomby.

 

 

Pri udalosti nedošlo k zraneniam.

 

Medzi nezverejnenými požiadavkami Petrosjana, ktorý hovoril o boji proti bankám, figurovalo údajne aj rokovanie s políciou, v čom mu vyhovel veliteľ moskovskej polície Anatolij Jakunin osobne.

 

Útočník podľa doterajších poznatkov vyšetrovateľov strávil celý deň na lavičke neďaleko pobočky banky a informoval sa u jej klientov, kto je jej šéfom.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona