VIDEO Po takejto žiadosti o ruku ho mohla priateľka iba zabiť alebo povedať áno

NETKY.SK • 9 November 2017, 11:38 • 2 min
VIDEO Po takejto žiadosti o ruku ho mohla priateľka iba zabiť alebo povedať áno

Ak si myslel, že v povznášajúcom stave bude jeho milá reagovať spontánne, nemýlil sa. Ten krik, čo sa ozýval z jej hrdla, však pripomínal všetko, len nie očakávané áno...

slovakia

left justify in out

Fallon Worthová z Floridy zažíla v októbri tie najsilnejšie okamihy vo svojom živote. A nielen preto, že ju jej priateľ požiadal o ruku, ale najmä preto, kde to urobil. 

 

Prečo sa Michael Garcia rozhodol požiadať svoju priateľku o ruku v zábavnom parku v Orlande  na obrom praku, ktorý patrí medzi najadrenalínovejšie atrakcie na svete, zostáva záhadou. Fallon, s ktorou chodí už dva roky, totiž podobné atrakcie priam neznáša, píše server Novinky.cz.

 

„Nedávno sme boli v Orlande navštíviť rodinu a presvedčil som ju nakoniec, že so mnou na túto atrakciu zájde,“ povedal Michael agentúre Caters TV.

 

Michaelovi už potom stačilo len dohovoriť sa s obsluhou atrakcie na presnom načasovaní. To stihol, keď Fallon odbehla na toalety. "Bál som sa, že na poslednú chvíľu vycúva," priznal Michael.

 

Fallon sa nakoniec do sedačky posadila, lenže v tej chvíli začala panikáriť. Slová o tom, že je láskou Michaelovho života, tak vôbec nevnímala. Podívala sa na naňho až vo chvíli, keď jej ponúkol prsteň. Než stihla čokoľvek povedať, oboch ich vystrelilo do viac než stometrovej výšky.

 

"Nebál som sa, že mi povie nie, skôr som čakal, že ma zmláti," povedal Michael.

 

Potom, čo stáli bezpečne na zemi, Michael svoju žiadosť zopakoval ešte raz. "Bola šťastná, že to prežila v zdraví," smial sa a dodal, že svadbu plánujú presne na prvé výročie ich zasnúbenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies