VIDEO Pharrella dojala k slzám aj slovenská verzia piesne Happy!

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 12:00 • 2 min
VIDEO Pharrella dojala k slzám aj slovenská verzia piesne Happy!

NEW YORK – Pieseň Happy od Pharrella Williamsa obletela celý svet a svoju vlastnú verziu spravili aj Slováci. Záujem ľudí dojal samotného speváka k slzám.

slovakia

left justify in out

Slovenská verzia piesne Happy sa odohráva vo Vysokých Tatrách. Vo videu tancujú všetci – lyžiari, otužilá sexi žena v plavkách, dokonca aj hotelový kuchár.

 

Pharrell sa objavil v rozhovore so známou moderátorkou Oprah Winfrey. Rozprávali sa aj o obrovskom úspechu piesne Happy a na obrazovke potom pustili zostrih videií z rôznych krajín. Tatranská verzia zo Slovenska išla hneď ako druhá a Oprah udivene povedala: „Slovakia?!“.

 

Speváka a producenta Pharrella kompilácia videí dohnala až k slzám. „Ja viem, ja viem, mne sa chce tiež plakať,“ utešovala ho Oprah. "Je to dojemné, pretože milujem to, čo robím a vážim si, že ľudia mi verili, že to viem dotiahnuť až sem," povedal hudobník so slzami v očiach.

 

 

 

Skladba Happy je prvým singlom zo spevákovej druhej sólovky G I R L, ktorú vydal 3. marca. Williams vlani v novembri ku skladbe zverejnil 24-hodinový videoklip, neskôr však ponúkol aj oficiálnu štvorminútovú verziu videa. Pieseň zaznela v snímke Ja, zloduch 2 (2013), za čo si 41-ročný hudobník vyslúžil aj nomináciu na Oscara. Hit debutoval na prvých priečkach amerického singlového rebríčka a tiež UK Chartu. 

 

Pharrell Williams je členom produkčného dua The Neptunes a tiež skupiny N.E.R.D, s ktorou vydal zatiaľ štyri albumy. V roku 2006 mu vyšla sólová nahrávka In My Mind. Jeho piesne sa objavili aj v snímkach ako Rozhodne sa v nedeľu (1999), Bozk draka (2001), Zoolander (2001), Neserte nám pestúnku (2003), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003), 50x a stále po prvý raz (2004), Hitch: Liek pre moderného muža (2005), 40 rokov panic (2005), Nabúchaná (2007) či Ja, zloduch (2010). V októbri 2013 sa zosobášil s modelkou Helen Lasichanh, s ktorou má syna Rocketa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies